Receptas / Aukso Veršis
Informacija
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
5.8 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
9
|
|
IBU/OG:
0.52
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 5.000 | 80.6 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.750 | 12.1 | |
BEST Caramel Pils salyklas | 5.0 | 0.450 | 7.3 | |
6.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.3 | 20 | 60 | |
Willamette | 7.3 | 10 | 30 | |
Styrian Goldings | 3.0 | 10 | 10 | |
East Kent Golding | 5.1 | 10 | 0 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M29 French Saison | 12.0 | 93 |
Gargalas
2017 m. Spalio 5 d.Kartman
2017 m. Spalio 19 d.Tai salinau jei gerai pamenu apie 63C, kad kuo sausesnis būtų.
O fermentavosi, tuo metu buvusioj kamabrio temperatūroje, tai apie 25-26C. Savaite pavėlavau ant karščių, norėjau dar aukštesnės.
Gargalas
2017 m. Spalio 23 d.Kartman
2017 m. Spalio 29 d.