Informacija

Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
58 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 8 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 24 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.003
ABV:
5.8 %
IBU:
25
EBC:
9
IBU/OG:
0.52
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.000
BEST Vienna salyklas 9.0 0.750
BEST Caramel Pils salyklas 5.0 0.450
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Perle (DE) 7.3 20 60
Willamette 7.3 10 30
Styrian Goldings 3.0 10 10
East Kent Golding 5.1 10 0
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M29 French Saison 12.0 93

Komentarai

  • Gargalas

    2017 m. Spalio 5 d.
    Sveikas. o kokie išlaikymo laikai ir temperatūros?
  • Kartman

    2017 m. Spalio 19 d.
    Sveikas. Salinimą ar fermentacijos temperatūras klausi?
    Tai salinau jei gerai pamenu apie 63C, kad kuo sausesnis būtų.
    O fermentavosi, tuo metu buvusioj kamabrio temperatūroje, tai apie 25-26C. Savaite pavėlavau ant karščių, norėjau dar aukštesnės.
  • Gargalas

    2017 m. Spalio 23 d.  
    Taip, turiu galvoje salinimo temperatūras ir laikus? Ir beje kiek pas tave truko fermentacija?
  • Kartman

    2017 m. Spalio 29 d.
    pirminė apie dvi savaitės, antrinė apie tris. Na ir aišku tada bottle conditioning ilgai. Dabar vis paragauju kas savaitę ar dvi po buteliuką, tai pipiriškumas, vaisiškumas labai jaučiasi. 
Prisijungę aludariai