Receptas / Erstikio DONG HU
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
71 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugpjūčio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugpjūčio 31 d.
Parametrai
OG:
1.051
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
6.1 %
|
|
IBU:
39
|
|
EBC:
32
|
|
IBU/OG:
0.77
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.000 | 87.0 | |
Gliukozė | 0.0 | 0.300 | 6.5 | |
Karamelinis salyklas | 241.6 | 0.240 | 5.2 | |
Skrudintas miežių salyklas | 1308.0 | 0.060 | 1.3 | |
4.600 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 91 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 24ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 24ºC)