Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 12 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. rugsėjo 13 d.

Parametrai

OG:
1.055
FG:
1.013
ABV:
5.5 %
IBU:
124
EBC:
19
IBU/OG:
2.26
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.8 3.000
Pale Ale salyklas 8.5 1.000
BEST Caramel Munich III salyklas 165.6 0.200
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Fredos derlingieji 2.0 350 60
Fredos taurieji 2.0 200 10
      550  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Pastabos

Salinimo temperatūra 67°C.

Prisijungę aludariai