Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
71 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. rugsėjo 30 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. spalio 1 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.016
ABV:
5.8 %
IBU:
20
EBC:
60
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 3.3 5.000
BEST Munich Dark salyklas 28.0 0.500
Karamelinis rugių salyklas (skrudintas orkaitėje) 150.4 0.450
Šokoladinis rugių salyklas (skrudintas orkaitėje) 802.4 0.450
Avižiniai dribsniai (skrudinti ant keptuvės) 25.0 0.400
      6.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Taurus 14.0 15 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Windsor 12.0 73
Prisijungę aludariai