Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. sausio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2013 m. sausio 5 d.

Parametrai

OG:
1.051
FG:
1.010
ABV:
5.4 %
IBU:
31
EBC:
38
IBU/OG:
0.61
ryškus apynių skonis

Apdovanojimai

  • Atviro Alaus Taurė 2012

    2012 m. gegužės 27 d.
    Vieta: II
    Kategorija: Amerikietiškas elis
    Surinkti taškai: 21.30

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BREWFERM Pale Ale 7.0 4.700
BREWFERM Amber 60.0 0.700
Special B 400.3 0.400
      5.800

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 10.0 30 60
Willamette 4.0 15 15
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 12.0 80

Komentarai

  • Dainius

    2012 m. Balandžio 4 d.
    Pritariu Gyčiui, puikus subalansuotas rudasis elis.
  • vidmantas

    2012 m. Balandžio 9 d.
    Patiko, puiki paraiška AA taurei.
  • Dainius28

    2017 m. Liepos 26 d.
    gal  kas  smulkiau gali papasakot  apie  sio  alaus  gamyba  gaminsiu  alu  pirma  bute  ti  gal  kas  galit  pasakyt  kiek  vanden  kiek  laiko  virt  ir  pan.  reiktu  visko  nuo  a  iki  z 

  • Zalvarinis

    2017 m. Liepos 27 d.
    Užuk į www.aludariuforumas.lt Ten rasi daug atsakymų
  • AntaKalnietis

    2017 m. Liepos 31 d.  
    Zalvarinis, forume tai neduok die klausimą "kiek ne taip" (kaip pradedantysis) suformuluos. Pilnai užteks mokomuosius filmukus atidžiai peržiūrėti, viską pagal instrukcijas atlikti ir pirmasis alus gausis gal net geriau, nei žmogelis tikėjosi. O jei bus noras gilintis - intike info tonomis. Tik reikia laiko ir kantrybės.
Prisijungę aludariai