Receptas / "79" Kvietis
Informacija
Parametrai
OG:
1.044
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.2 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 3.0 | 3.000 | 62.5 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.8 | 1.800 | 37.5 | |
4.800 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Brewer's Gold (UK) | 4.0 | 20 | 60 | |
Brewer's Gold (UK) | 4.0 | 20 | 30 | |
40 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Brewferm Blanche | 12.0 | 72 |