Receptas / Erstikio PRO RŪKĄ
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
76 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. spalio 27 d.
Receptas modifikuotas:
2017 m. lapkričio 12 d.
Parametrai
OG:
1.056
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
6.3 %
|
|
IBU:
42
|
|
EBC:
18
|
|
IBU/OG:
0.74
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 5.000 | 96.2 | |
Karamelinis salyklas | 246.6 | 0.200 | 3.8 | |
5.200 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 86 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 16ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 90 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 16ºC)
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)