Receptas / Erstikio D'WEIZEN-1
Informacija
Kiekis:
7 litrai
Efektyvumas:
65 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. sausio 17 d.
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.014
|
|
ABV:
5.4 %
|
|
IBU:
14
|
|
EBC:
31
|
|
IBU/OG:
0.26
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Kvietinis salyklas (naminie daigintas) | 4.0 | 1.000 | 50.0 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas | 3.0 | 0.700 | 35.0 | |
Kupiškio pilsnerio salyklas (skrudintas) | 150.1 | 0.300 | 15.0 | |
2.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Tradition (German) | 6.5 | 5 | 40 | |
Tradition (German) | 6.5 | 5 | 15 | |
10 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale S-33 | 7.0 | 75 |
Pastabos
Kvietinis salyklas daigintas namie. Papildomai verdant misą dėta dviejų greifrutų žievelės ir 3 gramai gvazdikėlių. Salinimas: 120min-70°C. Tekinimas: 78°C