Receptas / Erstikio WEEKEND OF CHRISTMAS TREE
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 4 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
5.7 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
35
|
|
IBU/OG:
0.71
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.500 | 95.7 | |
Karamelinis salyklas | 250.8 | 0.100 | 2.1 | |
Juodas salyklas | 1396.3 | 0.100 | 2.1 | |
4.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast | 12.0 | 90 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarino žievelės | 20.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)