Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2017 m. gruodžio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. sausio 4 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.005
ABV:
5.7 %
IBU:
34
EBC:
35
IBU/OG:
0.71
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Karamelinis salyklas 250.8 0.100
Juodas salyklas 1396.3 0.100
      4.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 10 60
Summit 18.0 10 15
      20  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast 12.0 90

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Mandarino žievelės 20.0 g Virimui 1 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +3L
antrinė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai