Informacija

Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
77 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. sausio 17 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. vasario 7 d.

Parametrai

OG:
1.044
FG:
1.002
ABV:
5.5 %
IBU:
34
EBC:
12
IBU/OG:
0.76
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
Karamelinis salyklas 241.8 0.100
      4.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 14.0 12 60
Columbus 14.0 12 15
Columbus 15.0 20 0
      44  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar BRY-97 American West Coast (šlapios, naudotos) 60.0 95

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai