Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 8 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. kovo 30 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.014
ABV:
5.7 %
IBU:
28
EBC:
8
IBU/OG:
0.50
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas (Maltosa) 3.0 3.800
Kukurūzų dribsniai 3.0 0.800
Miuncheno salyklas 13.0 0.400
      5.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Amarillo 9.0 25 30
Amarillo 9.0 20 15
Airiška kerpena 0.0 3 10
Amarillo 9.0 10 0
      58  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Lager 12.0 76

Pastabos

Salinimas:
20min - 50C (1kg:2L)
60min - 65C (1kg:3L)
1/3 mentalo dekokcija 15 min
tekinimas - 78C

Fermentacija:
pirminė -23 dienos prie13C; 3 dienos prie 20C
lageriavimas - buteliuose prie 14C

Vanduo:
Salinimui: 15L (krano 5L, RO 10L);
Tekinimui: krano (užvirtas ir atvėsintas iki 80C)
Prisijungę aludariai