Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 4 d.

Parametrai

OG:
1.059
FG:
1.005
ABV:
7.1 %
IBU:
35
EBC:
63
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.500
Brown Malt salyklas 150.8 1.000
BEST Chocolate salyklas 908.4 0.100
BEST Skrudinti miežiai 1307.0 0.100
      5.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 12.0 15 60
Citra (ebay) 12.0 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 slapios, naudotos) 60.0 92

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai