Receptas / Erstikio PHOBOS
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 4 d.
Parametrai
OG:
1.059
|
|
FG:
1.005
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
35
|
|
EBC:
63
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.500 | 78.9 | |
Brown Malt salyklas | 150.8 | 1.000 | 17.5 | |
BEST Chocolate salyklas | 908.4 | 0.100 | 1.8 | |
BEST Skrudinti miežiai | 1307.0 | 0.100 | 1.8 | |
5.700 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra (ebay) | 12.0 | 15 | 60 | |
Citra (ebay) | 12.0 | 15 | 15 | |
30 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 slapios, naudotos) | 60.0 | 92 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 8 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 5 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)