Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. kovo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 12 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.008
ABV:
5.5 %
IBU:
30
EBC:
20
IBU/OG:
0.60
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 3.900
BEST Melanoidin salyklas 71.1 1.000
      4.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra (ebay) 13.0 12 60
Citra (ebay) 13.0 14 15
      26  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 slapios, naudotos) 60.0 84

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~10L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~5L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 11 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +4L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai