Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
54 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. balandžio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. balandžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.010
ABV:
4.1 %
IBU:
9
EBC:
8
IBU/OG:
0.22
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.000
BEST Kvietinis salyklas 4.0 3.000
BEST Munich salyklas 15.5 0.200
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 8.0 10 60
      10  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Munich Classic 15.0 75

Pastabos

Salinimas:
53°C - 10 min.
66°C - 50 min.
76°C -> out

Virimas:
90 min

Mielės užduotos 2018-04-14, 18:50 @18C
Prisijungę aludariai