Receptas / Hefeweizen Classic (Aludarių taurė 2018)
Informacija
Parametrai
OG:
1.042
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
4.1 %
|
|
IBU:
9
|
|
EBC:
8
|
|
IBU/OG:
0.22
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 3.000 | 48.4 | |
BEST Kvietinis salyklas | 4.0 | 3.000 | 48.4 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 0.200 | 3.2 | |
6.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Munich Classic | 15.0 | 75 |
Pastabos
Salinimas:
53°C - 10 min.
66°C - 50 min.
76°C -> out
Virimas:
90 min
Mielės užduotos 2018-04-14, 18:50 @18C
53°C - 10 min.
66°C - 50 min.
76°C -> out
Virimas:
90 min
Mielės užduotos 2018-04-14, 18:50 @18C