Receptas / Blea
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
81 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 10 d.
Parametrai
OG:
1.092
|
|
FG:
1.021
|
|
ABV:
9.3 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.24
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Žymos
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pils salyklas | 3.3 | 4.000 | 57.1 | |
Amber salyklas | 45.0 | 1.000 | 14.3 | |
BEST Caramel Amber salyklas | 71.0 | 1.000 | 14.3 | |
Cukrus | 0.0 | 0.550 | 7.9 | |
Jaggery Cukrus | 10.0 | 0.450 | 6.4 | |
7.000 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Bieliavskij
2018 m. Gegužės 27 d.Orkaitei 1 val daejo iki 70C temperaturos ir 1 val kepe 70C.
Toliau temperatura pakeliau iki 180C ir kepiau 30 min.
Dar viena kilograma Crisp Maris Otter sausa kepiau orkaitei 30 min prie 180C.
Sudejau tuos 2 kg ir 4kg pils salyklo.
Uzpyliau 17l vandens iki 65C -30min
4l vandens pakeliau iki 67C -1 val
Supuliau viska i katila pakeliau iki 78C. Pauze 10 min.
Tekinimas praplaunant 10l 80C .
Tekinosi labai lietai.~2val.
Vyrimas 1 val.