Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
81 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gegužės 27 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. birželio 10 d.

Parametrai

OG:
1.092
FG:
1.021
ABV:
9.3 %
IBU:
22
EBC:
29
IBU/OG:
0.24
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pils salyklas 3.3 4.000
Amber salyklas 45.0 1.000
BEST Caramel Amber salyklas 71.0 1.000
Cukrus 0.0 0.550
Jaggery Cukrus 10.0 0.450
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Herkules 11.3 25 60
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Nuotraukos

Komentarai

  • Bieliavskij

    2018 m. Gegužės 27 d.  
    Crisp Maris Otter 1kg salyklo uzmirkiau 2 val.
    Orkaitei 1 val daejo iki 70C temperaturos ir 1 val kepe 70C.
    Toliau temperatura pakeliau iki 180C ir kepiau 30 min.

    Dar viena kilograma Crisp Maris Otter sausa kepiau orkaitei 30 min prie 180C.

    Sudejau tuos 2 kg ir 4kg pils salyklo.

    Uzpyliau 17l vandens iki 65C -30min
    4l vandens pakeliau iki 67C -1 val

    Supuliau viska i katila pakeliau iki 78C. Pauze 10 min.
    Tekinimas praplaunant 10l 80C .

    Tekinosi labai lietai.~2val.
    Vyrimas 1 val. 

Prisijungę aludariai