Informacija

Kiekis:
28 litrai
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 19 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 7 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.010
ABV:
6.6 %
IBU:
18
EBC:
6
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 7.000
      7.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Nugget 13.2 20 20
Citra 13.6 25 5
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Saflager W34/70 (antra karta) 400.0 84

Pastabos

33 virimui, Citra

8 valandas truko

Virta 2018-06-22
Pilstyta 2018-xx-xx

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 16 l
Salinta 69 (pilta į 74), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 75 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 14,8 BRIX (prieš virimą ?)
Galutinis FG 2,5 BRIX

pH po virimo 6,7?
pH 5,12 po fermentacijos pilstant.

Startas su 22 C iškart dedant į 17 C aplinką, fermentacija prie 17 C, dvi savaites, antrinės nereikėjo.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.


Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 5 E
Apyniai 3 E


Prisijungę aludariai