Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 26 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 15 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.004
ABV:
5.1 %
IBU:
35
EBC:
21
IBU/OG:
0.82
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 251.0 0.300
      4.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Summit 18.0 10 60
Summit 18.0 10 15
Summit 18.0 5 0
      25  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 12.0 91

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 7 dienos (aplinkos temperatūra 20ºC) 4L
antrinė - 10 dienų (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai