Receptas / Erstikio IN ADVANCE
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 27 d.
Parametrai
OG:
1.048
|
|
FG:
1.001
|
|
ABV:
6.2 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
29
|
|
IBU/OG:
0.65
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 4.000 | 88.9 | |
Karamelinis salyklas | 252.0 | 0.400 | 8.9 | |
Brown Malt salyklas | 150.8 | 0.100 | 2.2 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Citra | 13.0 | 15 | 60 | |
Cascade (US) | 5.4 | 15 | 15 | |
Cascade (US) | 5.8 | 15 | 0 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 100.0 | 98 |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 13 dienų (aplinkos temperatūra 24ºC) +2L
antrinė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 26ºC)
Visas salyklas maltas smulkiaii
Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).
Fermentacija:
pirminė - 13 dienų (aplinkos temperatūra 24ºC) +2L
antrinė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 26ºC)