Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. birželio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2018 m. liepos 27 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.001
ABV:
6.2 %
IBU:
32
EBC:
29
IBU/OG:
0.65
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 252.0 0.400
Brown Malt salyklas 150.8 0.100
      4.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 13.0 15 60
Cascade (US) 5.4 15 15
Cascade (US) 5.8 15 0
      45  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 100.0 98

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiaii

Salinimas:
• pilama ~9L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4,5L / 100ºC vandens;
• 80 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 13 dienų (aplinkos temperatūra 24ºC) +2L
antrinė - 12 dienų (aplinkos temperatūra 26ºC)
Prisijungę aludariai