Receptas / Columbus Amarillo apyniuotis
Informacija
Kiekis:
12 litrų
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. vasario 28 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. rugpjūčio 14 d.
Parametrai
OG:
1.080
|
|
FG:
1.016
|
|
ABV:
8.4 %
|
|
IBU:
156
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
1.94
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Golden Promise Pale | 6.0 | 4.000 | 94.1 | |
CaraCrystal | 120.1 | 0.250 | 5.9 | |
4.250 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Columbus (pirmas misos apyniavimas) | 12.9 | 75 | 60 | |
Amarillo | 9.2 | 10 | 15 | |
Amarillo | 9.2 | 10 | 10 | |
Amarillo | 9.2 | 10 | 5 | |
Amarillo | 9.2 | 20 | 0 | |
125 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Safale US-05(56) | 6.0 | 80 |
Pastabos
Salinau ~60-64°C - 120 min.
DADSA - du salyklai, du apyniai.
Patiko Columbus apynių kartumas, skonis - kaip kokių šaltmėčių.
Amarillo - greipfrutai.
Turėtų būt neblogas.
DADSA - du salyklai, du apyniai.
Patiko Columbus apynių kartumas, skonis - kaip kokių šaltmėčių.
Amarillo - greipfrutai.
Turėtų būt neblogas.
zaltys
2012 m. Birželio 20 d.Dainius
2012 m. Birželio 20 d.zaltys
2012 m. Birželio 20 d.Dainius
2012 m. Birželio 20 d.Dainius
2012 m. Liepos 12 d.Rudeniop suplanuotas labai panašus virimas, tik apynių daugiau.