Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
80 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2018 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. sausio 3 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.003
ABV:
5.8 %
IBU:
21
EBC:
23
IBU/OG:
0.45
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Vikingmalt) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 243.4 0.130
BEST Chocolate salyklas 905.6 0.050
      3.980

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Simcoe 13.0 12 60
Simcoe 13.0 15 0
      27  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safbrew Abbaye 12.0 93

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai