Receptas / E&B BALTIJOS PORTERIS
Informacija
Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 20 d.
Parametrai
OG:
1.073
|
|
FG:
1.018
|
|
ABV:
7.1 %
|
|
IBU:
22
|
|
EBC:
41
|
|
IBU/OG:
0.31
|
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST „Heidelberg“ salyklas | 3.0 | 6.000 | 83.3 | |
BEST „Caramel Munich II (Crystal Malt)“ | 120.5 | 0.500 | 6.9 | |
Konditerinis cukrus (baltas) | 0.0 | 0.500 | 6.9 | |
Skrudintas miežių salyklas „Chocolate dehusked“ | 803.0 | 0.200 | 2.8 | |
7.200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Sausos alaus mielės SAFALE K-97 | 12.0 | 75 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Airiška kerpena | 6.0 g | Virimui | 15 min. | |
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 15.0 g | Pirminei fermentacijai | - | |
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos | 35.0 g | Antrinei fermentacijai | - |
Pastabos
Salinimas:
• 10 min, 50ºC
• 60 min, 65ºC
• 10 min, 72ºC
• 10 min, 78ºC
out
• 10 min, 50ºC
• 60 min, 65ºC
• 10 min, 72ºC
• 10 min, 78ºC
out