Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. vasario 14 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. vasario 20 d.

Parametrai

OG:
1.073
FG:
1.018
ABV:
7.1 %
IBU:
22
EBC:
41
IBU/OG:
0.31
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST „Heidelberg“ salyklas 3.0 6.000
BEST „Caramel Munich II (Crystal Malt)“ 120.5 0.500
Konditerinis cukrus (baltas) 0.0 0.500
Skrudintas miežių salyklas „Chocolate dehusked“ 803.0 0.200
      7.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.8 15 60
Fuggle 5.5 20 15
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Sausos alaus mielės SAFALE K-97 12.0 75

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 6.0 g Virimui 15 min.
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 15.0 g Pirminei fermentacijai -
Amerikietiško ąžuolo drožlės, vidutiniškai skrudintos 35.0 g Antrinei fermentacijai -

Pastabos

Salinimas:
• 10 min, 50ºC
• 60 min, 65ºC
• 10 min, 72ºC
• 10 min, 78ºC
out

Prisijungę aludariai