Receptas / 39. Dublinas II
Informacija
Kiekis:
27 litrai
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 24 d.
Parametrai
OG:
1.052
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
84
|
|
IBU/OG:
0.50
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Munich Dark salyklas | 28.0 | 2.600 | 41.3 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 2.600 | 41.3 | |
Kukurūzų dribsniai | 2.0 | 0.500 | 7.9 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Black Dehusked' | 1515.6 | 0.350 | 5.6 | |
BEST Chocolate salyklas | 909.8 | 0.250 | 4.0 | |
6.300 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Cascade (US) | 5.9 | 30 | 60 | |
Challenger | 7.4 | 10 | 60 | |
Challenger | 7.4 | 10 | 6 | |
50 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Nottingham (1x naudotos) | 150.0 | 80 |
Pastabos
52°-10min
65°-70min
72°-10min
100°60min
Soda -4g
PH -6,3
65°-70min
72°-10min
100°60min
Soda -4g
PH -6,3