Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. balandžio 16 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.010
ABV:
5.3 %
IBU:
16
EBC:
9
IBU/OG:
0.33
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 5.500
Avižiniai dribsniai 4.0 0.500
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.300
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.200
      6.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Cascade (US) 5.8 35 60
Cascade (US) 5.8 15 1
      50  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham (1x naudotos) 150.0 81

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 6.0 g - 15 min.

Pastabos

64°-70min
 72 °-10min
100°-90min

90ml- 10% Fosforas
PH- 5.5

Kada fermentacija baigėsi ir OG stabili bent 2 dienas, numetu temp iki 10c ar mažiau, per kokias 24val, tada pasidarau želatinos tirpalą vandenyje apie 65c (150ml vandens ir 1 arbatinis šaukštelis grynos želatinos 20 litrų alaus, be jokių priedų ir žinoma viskas sanitariai), supilu turinį į alų. Tada 24h ir alus skaidrus.
Prisijungę aludariai