Receptas / festbier
Informacija
Parametrai
OG:
1.055
|
|
FG:
1.013
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
22
|
|
IBU/OG:
0.44
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 57.1 | |
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 6.000 | 34.3 | |
BEST Caramel Munich II salyklas | 120.3 | 1.500 | 8.6 | |
17.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Perle (DE) | 7.7 | 20 | 60 | |
Herkules | 14.5 | 20 | 40 | |
Perle (DE) | 7.7 | 15 | 30 | |
Herkules | 14.5 | 15 | 20 | |
Spalt Select (DE) | 4.5 | 20 | 5 | |
90 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 36.0 | 77 |