Informacija

Kiekis:
32 litrai
Efektyvumas:
82 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 22 d.

Parametrai

OG:
1.047
FG:
1.011
ABV:
4.7 %
IBU:
6
EBC:
24
IBU/OG:
0.13
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Bazinis salyklas 3.0 5.500
Karamelinis salyklas 208.2 0.700
      6.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hallertau Blanc 10.5 30 4
Hallertau Blanc 10.5 70 1
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M42 New World Strong Ale 3 karta 200.0 76

Pastabos

44 virimui, KARAMELINIS ELIS

7 valandos.

Virta 2019-05-05
Pilstyta 2019-05-22

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 70 (pilta į 76), pabaiga su xxx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai

Virta 60 min. Nelabai stipriai, dangtis vidutiniškai atidengtas.

Pradinis OG 12 BRIX
Galutinis FG 3 BRIX
pH po virimo xxxxxx
pH xxxxxx po fermentacijos pilstant.

Startas su 25 C iškart dedant į 18 C aplinką, fermentacija prie 20 C, dvi savaites. Savaitė prie 13C.
Pilstoma į butelius vienai savaitei.



Pilstymas į butelius ir gazavimas 3-4 gr/l.

Mielės 0 E
Salyklas 3 E (0,6 E - 1 kg)
Apyniai 2,3 E (100 g)


Prisijungę aludariai