Informacija

Kiekis:
29 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. balandžio 30 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gegužės 9 d.

Parametrai

OG:
1.028
FG:
1.021
ABV:
0.9 %
IBU:
0
EBC:
46
IBU/OG:
0.00
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Cukrus 0.0 2.000
Šventinė Norfos duona 1,5kg 251.0 1.500
      3.500

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 25

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Džiovintos razinos 190.0 g Virimui -
Džiovintos slyvos 160.0 g Virimui -
Stabivit (fermentacijai stabdyt) 13.0 g Pirminei fermentacijai -

Pastabos

Duoną supjaustom riekėm ir į orkaitę paskrudinti (nebijokit daugiau paskrudint)
Džiovintas uogas į puodą su vandeniu  ir verdam ~20 min.
Flame out  - dedam skrudintą duoną ir paliekam per nakt.
Ryte nukošiam viską į fermentavimo kubilą, dadedam cukraus ir užduodam mieles.

Fermentuojam kol patiks skonis. uzduodam stabivit ir tikimės, kad stos fermentacija,
Mielės kietesnės už stabivit. Viskas perpilta į puodą ir užkaitinta iki 80-85 c ir atga į fermeterį skaidrėt.
Po 4 dienų vėsiame balkone į keg'ą ir CO2 iš viršaus.



Nuotraukos

Prisijungę aludariai