Receptas / Vienna pils
Informacija
Kiekis:
23 litrai
Efektyvumas:
68 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 29 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 15 d.
Parametrai
OG:
1.041
|
|
FG:
1.008
|
|
ABV:
4.4 %
|
|
IBU:
32
|
|
EBC:
10
|
|
IBU/OG:
0.78
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Vienos salyklas | 7.0 | 4.500 | 100.0 | |
4.500 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Saaz (Czech) | 4.1 | 40 | 60 | |
Saaz (Czech) | 4.1 | 40 | 20 | |
Saaz (Czech) | 4.1 | 40 | 5 | |
120 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Wyeast Pilsner Urquell | 200.0 | 81 |
Pastabos
Vanduo - šulinio.
50C - 20 min. 1:1
Dekokcija - 20 min. 6 litrai. salinimas 65C, gera valanda.1:3.
Fermentacija - +10C.
Brandinimas - 4C.
Mielės - 2 karta.
50C - 20 min. 1:1
Dekokcija - 20 min. 6 litrai. salinimas 65C, gera valanda.1:3.
Fermentacija - +10C.
Brandinimas - 4C.
Mielės - 2 karta.
Zydrius
2012 m. Balandžio 18 d.pukši nesustodamos. aplinka +8C.
null
2012 m. Balandžio 18 d.