Informacija

Kiekis:
7 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. kovo 10 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. lapkričio 30 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.019
ABV:
5.7 %
IBU:
11
EBC:
11
IBU/OG:
0.18
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kupiškio pilsnerio salyklas 3.0 1.200
Rugių salyklas (namie daigintas) 6.0 1.200
      2.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Naminiai sodybos apyniai 3.0 10 60
Naminiai sodybos apyniai 3.0 5 15
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Sausos kepimo mielės 7.0 70

Komentarai

  • erstikis

    2011 m. Birželio 17 d.
    Nu tai kur man dabar mieste kadagį gaut? Bandysiu nieko nedėti, tegul teka po truputį
  • null

    2011 m. Birželio 17 d.
    Jei virsi tokį kiekį kaip nurodyta recepte,tikėtina kad nekils problemų
  • erstikis

    2011 m. Birželio 17 d.
    Na, taip - virsiu kokius 7-8 litrus, nes turiu 10-ties litrų fermentatorių eksperimentams.
  • Modeslovas

    2012 m. Vasario 4 d.
    Ragautas vakar. Deja jo laikas jau baigesi.
  • erstikis

    2012 m. Vasario 4 d.
    Dar turiu vieną paskutinį buteliuką, teks išpilt, ką padarysi.
Prisijungę aludariai