Receptas / Švarc Mars
Informacija
Kiekis:
21 litras
Efektyvumas:
74 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. kovo 31 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. balandžio 1 d.
Parametrai
OG:
1.049
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
4.8 %
|
|
IBU:
29
|
|
EBC:
37
|
|
IBU/OG:
0.59
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Bazinis salyklas | 5.0 | 4.000 | 85.1 | |
Miuncheno salyklas | 25.0 | 0.500 | 10.6 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 800.6 | 0.150 | 3.2 | |
Skrudinti miežiai | 1000.8 | 0.050 | 1.1 | |
4.700 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Bavarian Lager (3 gen., 1.5 L, 1.020OG, 1 para) | 0.0 | 75 |
Pastabos
68C - 40 min.
1/3 - dekokcija (vien bazinis), 20 min. 100c
Tekinimas (su skrudintais salyklais) su 83C
1/3 - dekokcija (vien bazinis), 20 min. 100c
Tekinimas (su skrudintais salyklais) su 83C