Receptas / Belle Saison
Informacija
Parametrai
OG:
1.032
|
|
FG:
1.003
|
|
ABV:
3.7 %
|
|
IBU:
26
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.82
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 2.500 | 82.0 | |
Kvietinis salyklas (šviesus) | 4.3 | 0.500 | 16.4 | |
CaraAmber salyklas | 70.7 | 0.050 | 1.6 | |
3.050 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar Belle Saison | 12.0 | 90 |