Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. liepos 24 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. rugpjūčio 1 d.

Parametrai

OG:
1.046
FG:
1.006
ABV:
5.2 %
IBU:
38
EBC:
11
IBU/OG:
0.84
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas (naminis) 180.7 0.100
      3.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 15 60
Mosaic 12.5 15 15
      30  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 87

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 80ºC vandens;
• 60 min ~70ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienų (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 2 dienos (aplinkos temperatūra 25ºC)
Prisijungę aludariai