Informacija

Kiekis:
70 litrų
Efektyvumas:
73 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. lapkričio 5 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. lapkričio 11 d.

Parametrai

OG:
1.041
FG:
1.012
ABV:
3.7 %
IBU:
28
EBC:
16
IBU/OG:
0.68
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Marris Otter salyklas 5.0 11.500
Crystal malt 130.5 0.900
Skrudintas miežių salyklas 'Biscuit' 50.0 0.300
      12.700

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 5.5 100 60
East Kent Golding 5.5 50 30
East Kent Golding 5.5 50 1
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar London ESB 24.0 70

Pastabos

Taip pasiilgau paprasto alučio ,atsigert pilna burna,taip porą litriukų ant smūgio ir neieškant ......dominančių,kreščendo,moderate ,etc.

Vanduo Vilniaus neruoštas.
Santykis 2.2 litro kilui salyklo,
67C-60min
beveik verdančiu vandeniu pasikeliam misą iki 76C ir palengva pradedam tekinti.
AERUOJAM
19C fermentacija
Prisijungę aludariai