Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 13 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 23 d.

Parametrai

OG:
1.042
FG:
1.005
ABV:
4.8 %
IBU:
29
EBC:
22
IBU/OG:
0.69
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas (Maltosa) 4.0 3.800
Karamelinis salyklas 244.8 0.300
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Citra 14.0 12 60
Dragon 7.0 12 15
      24  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 12.0 87

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Malta kava 50.0 g Virimui 2 min.

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas maltas smulkiai

Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 60 min ~65ºC (1:4);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L).

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC) +2L
antrinė - 3 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai