Receptas / pelkė
Informacija
Kiekis:
60 litrų
Efektyvumas:
64 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2019 m. gruodžio 18 d.
Receptas modifikuotas:
2019 m. gruodžio 30 d.
Parametrai
OG:
1.089
|
|
FG:
1.027
|
|
ABV:
8.2 %
|
|
IBU:
51
|
|
EBC:
74
|
|
IBU/OG:
0.57
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Marris Otter salyklas | 5.0 | 15.000 | 54.5 | |
BEST Pale Ale salyklas | 6.0 | 10.000 | 36.4 | |
TF Pale Chocolate | 627.0 | 0.700 | 2.5 | |
Skrudintas kviečių salyklas | 1053.2 | 0.500 | 1.8 | |
Crystal malt | 130.4 | 0.500 | 1.8 | |
Special B salyklas | 290.8 | 0.500 | 1.8 | |
Skrudintas miežių salyklas 'Chocolate Dehusked' | 802.4 | 0.300 | 1.1 | |
27.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Lallemand Danstar London ESB | 500.0 | 70 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
melasa | 300.0 g | - | - | |
Kakava drozles | 100.0 g | Statinėse | - |