Receptas / ♣3
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
83 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 3 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 26 d.
Parametrai
OG:
1.034
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
3.6 %
|
|
IBU:
21
|
|
EBC:
5
|
|
IBU/OG:
0.63
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Heidelberg salyklas | 2.9 | 2.700 | 87.1 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 0.300 | 9.7 | |
BEST Caramel Hell salyklas | 30.0 | 0.100 | 3.2 | |
3.100 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Sladek | 6.8 | 20 | 60 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 10 | 15 | |
Hallertau Mittelfruh | 3.5 | 15 | 5 | |
45 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Saflager W34/70 | 12.0 | 82 |
Pastabos
vanduo 12+22, sulf 2,0, chl 4.7, pH 5.32
75 min, preb 30,2 ltr SG 1,024
75 min, preb 30,2 ltr SG 1,024