Informacija

Kiekis:
15 litrų
Efektyvumas:
67 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. sausio 11 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. sausio 12 d.

Parametrai

OG:
1.060
FG:
1.015
ABV:
5.9 %
IBU:
20
EBC:
24
IBU/OG:
0.34
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 4.000
Crystal malt 130.6 0.400
      4.400

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Columbus 16.0 9 60
      9  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Crossmyloof brew real ale 10.0 0

Pastabos

B.022/R.001
MASH - Single infusion.
Goal temp. 68-69°C (strike temp. 77-78°C)
Mashing duration: 55min + 35min with added pumpkin mash (~1kg) = total 90min @ avg.67°C

SPARGE - Batch sparge:
1st. OG: 1.072(8.5L) @65°C;
2nd. Sparge 10L/79°C, Goal 76°C, reached 69°C. Result OG: 1.032 (9L) .
Preboil total OG: 1.056 (18L).

BOIL
2hours for higher OG,
9g Columbus @60min,
9g yeast nutrients @10min,
1teaspoon pumpkin spice @5min
OG after boil 1.060, V=15L

Remarks:
1) Better choice of strike temp for 2nd sparge.
2) Add pumpkins @ start of mash
3)
Prisijungę aludariai