Receptas / Grodziskie
Informacija
Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. birželio 1 d.
Parametrai
OG:
1.030
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
3.2 %
|
|
IBU:
28
|
|
EBC:
6
|
|
IBU/OG:
0.95
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas | 5.0 | 2.500 | 100.0 | |
2.500 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale K-97 | 9.0 | 81 | |
Fermentum Mobile FM10 | 9.0 | 77 |
Pastabos
30 min 38 °C,
45 min 52 °C,
30 min 63 °C,
30 min 70 °C
K-97
FM10 su 25g vidutiniškai rūkytu ąžuolu.
Dalius
2021 m. Birželio 8 d.