Informacija

Kiekis:
20 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. vasario 3 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. birželio 1 d.

Parametrai

OG:
1.030
FG:
1.006
ABV:
3.2 %
IBU:
28
EBC:
6
IBU/OG:
0.95
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas 5.0 2.500
      2.500

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Saaz (CZ) 2.0 50 60
Saaz (CZ) 2.0 50 30
      100  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale K-97 9.0 81
Fermentum Mobile FM10 9.0 77

Pastabos



30 min 38 °C,
45 min 52 °C,
30 min 63 °C,
30 min 70 °C

K-97 
FM10 su 25g vidutiniškai rūkytu ąžuolu. 

Nuotraukos

Komentarai

  • Dalius

    2021 m. Birželio 8 d.
    Stilius ne tas.
Prisijungę aludariai