Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
73 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. gegužės 10 d.
Receptas modifikuotas:
2016 m. kovo 6 d.

Parametrai

OG:
1.043
FG:
1.008
ABV:
4.6 %
IBU:
13
EBC:
6
IBU/OG:
0.30
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Žymos

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Brewferm Pils 3.0 2.000
Belgiškas kvietinis salyklas šviesus 3.0 1.500
Kvietiniai dribsniai 3.0 0.750
CaraPils salyklas 5.0 0.250
Avižiniai dribsniai 4.0 0.160
      4.660

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
East Kent Golding 4.0 15 60
East Kent Golding 4.0 15 15
Spalt Select 4.0 30 5
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Brewferm Blanche 12.0 82

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Apelsinų žievelė (karčioji) 35.0 g Virimui 15 min.
Ramunėlių žiedai 15.0 g Virimui 15 min.
Kalendra 10.0 g Virimui 15 min.

Komentarai

  • Tomas Žeimys

    2012 m. Gegužės 29 d.
    Pirmas bandymas virti all-grain ir sakyčiau visai vykęs...
    Ragaujant tai kas liko po OG matavimo stipriai jautėsi ramunėlės, ką ir norėta išgauti. Įtariu, kad galutinis produktas bus tikrai neblogas :)
Prisijungę aludariai