Receptas / Gegužinis
Informacija
Parametrai
OG:
1.050
|
|
FG:
1.010
|
|
ABV:
5.2 %
|
|
IBU:
24
|
|
EBC:
17
|
|
IBU/OG:
0.48
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
BEST Pilsen salyklas | 4.0 | 4.500 | 44.1 | |
BEST Vienna salyklas | 9.0 | 4.000 | 39.2 | |
BEST Munich salyklas | 15.5 | 1.000 | 9.8 | |
Aroma salyklas | 152.5 | 0.500 | 4.9 | |
BEST Caramel Aromatic salyklas | 50.5 | 0.200 | 2.0 | |
10.200 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Ella | 11.0 | 35 | 65 | |
Tettnanger (DE) | 3.7 | 33 | 15 | |
68 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
WLP833 | 800.0 | 80 |
Pastabos
Vandens chemija;
2020 08 31 d virimas
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=7MBXJX3
Lagerių kategorijos III vieta
2020 09 25 virimas
Gavosi beveik beveik taip pat, tik reikėjo nuvirti dar 2l ir būtų buvę identiškai.
Baiginėjosi dujos, teko pataupyti.
OG gavosi 1,048 IBU 27 ABV turėtų būti 5.
2020 08 31 d virimas
https://www.brewersfriend.com/mash-chemistry-and-brewing-water-calculator/?id=7MBXJX3
Lagerių kategorijos III vieta
2020 09 25 virimas
Gavosi beveik beveik taip pat, tik reikėjo nuvirti dar 2l ir būtų buvę identiškai.
Baiginėjosi dujos, teko pataupyti.
OG gavosi 1,048 IBU 27 ABV turėtų būti 5.