Receptas / Žiežmarių_CHUJIPA
Informacija
Kiekis:
40 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2020 m. rugsėjo 18 d.
Receptas modifikuotas:
2020 m. spalio 21 d.
Parametrai
OG:
1.064
|
|
FG:
1.011
|
|
ABV:
6.8 %
|
|
IBU:
61
|
|
EBC:
21
|
|
IBU/OG:
0.96
|
dominuoja apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pale Ale salyklas | 8.5 | 10.000 | 90.9 | |
Crystal malt | 130.5 | 0.500 | 4.5 | |
Caramel Rye Malt | 80.7 | 0.250 | 2.3 | |
Ąžuolu rūkytas kvietinis salyklas | 5.0 | 0.250 | 2.3 | |
11.000 |
Apyniai
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 82 | |
Fermentis Safale S-04 | 12.0 | 82 |