Informacija

Kiekis:
11 litrų
Efektyvumas:
78 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2012 m. birželio 12 d.
Receptas modifikuotas:
2012 m. spalio 22 d.

Parametrai

OG:
1.092
FG:
1.012
ABV:
10.4 %
IBU:
254
EBC:
14
IBU/OG:
2.77
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pearl Pale Ale 6.0 4.000
CaraPils 5.0 0.150
Rūgštusis salyklas 6.0 0.050
      4.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 9.0 100 60
Columbus 12.9 75 30
Amarillo 9.2 25 15
Amarillo (sausas apyniavimas) 9.2 50 0
Amarillo 9.2 25 0
      275  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Nottingham 7.0 87

Pastabos

Salinimas:
~60-65°C - 60 min. + 4g CaSO4 + 1g CaCl2
--> 68˚C
Išviso 120 min.
pH ~ 5,4
Aplinkos temperatūra ~21°C

Po dviejų parų, nurimus fermentacijai užmečiau 50 g Amarillo apynių.
Prisijungę aludariai