Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gegužės 7 d.

Parametrai

OG:
1.053
FG:
1.012
ABV:
5.3 %
IBU:
34
EBC:
43
IBU/OG:
0.66
ryškus apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Chateau Vienna (iš Alutexo) 7.0 5.000
Chateau Cafe Light (iš Alutexo) 250.2 1.000
      6.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mosaic 12.5 25 60
Cascade (US) 5.8 10 10
      35  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
džiovinti pušų pumpurai 50.0 g Virimui 10 min.

Pastabos

lengvas Apa iš salyklo  su džiovintais pušų pumpuras + 20 gramu šviežiai trintų pušų pumpurų
1. 45C - supilam salykla
2. 52C - 10 min.
3. 55C - 10 min.
4. 63C  -30 min.
5. 68C -30 min.
6. 72C - 30 min.
7. 78C- 5 min.
Pušų pumpurai sudedami aušinimo metu. 15 min. 
Prisijungę aludariai