Receptas / Pušų Apa
Informacija
Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gegužės 6 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gegužės 7 d.
Parametrai
OG:
1.053
|
|
FG:
1.012
|
|
ABV:
5.3 %
|
|
IBU:
34
|
|
EBC:
43
|
|
IBU/OG:
0.66
|
ryškus apynių skonis
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Chateau Vienna (iš Alutexo) | 7.0 | 5.000 | 83.3 | |
Chateau Cafe Light (iš Alutexo) | 250.2 | 1.000 | 16.7 | |
6.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mosaic | 12.5 | 25 | 60 | |
Cascade (US) | 5.8 | 10 | 10 | |
35 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale US-05(56) | 12.0 | 77 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
džiovinti pušų pumpurai | 50.0 g | Virimui | 10 min. |
Pastabos
lengvas Apa iš salyklo su džiovintais pušų pumpuras + 20 gramu šviežiai trintų pušų pumpurų
1. 45C - supilam salykla
2. 52C - 10 min.
3. 55C - 10 min.
4. 63C -30 min.
5. 68C -30 min.
6. 72C - 30 min.
7. 78C- 5 min.
Pušų pumpurai sudedami aušinimo metu. 15 min.
1. 45C - supilam salykla
2. 52C - 10 min.
3. 55C - 10 min.
4. 63C -30 min.
5. 68C -30 min.
6. 72C - 30 min.
7. 78C- 5 min.
Pušų pumpurai sudedami aušinimo metu. 15 min.