Receptas / Erstikio LINDEN BLOSSOMS
Informacija
Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gegužės 19 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. birželio 1 d.
Parametrai
OG:
1.045
|
|
FG:
1.006
|
|
ABV:
5.1 %
|
|
IBU:
25
|
|
EBC:
7
|
|
IBU/OG:
0.55
|
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Pilsnerio salyklas (Čekiškas) | 4.0 | 3.800 | 100.0 | |
3.800 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) | 60.0 | 87 |
Priedai
Pavadinimas | Kiekis | Paskirtis | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Liepų žiedai | 15.0 g | Virimui | 1 min. |
Pastabos
Salyklo malimas:
Visas salyklas sumalta labai smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užvirinama;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 17ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)
Visas salyklas sumalta labai smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 120 min ~64ºC (1:3);
• 1/2 mentalo užvirinama;
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);
Fermentacija:
pirminė - x dienos (aplinkos temperatūra 17ºC)
antrinė - x dienos (aplinkos temperatūra 20ºC)