Informacija

Kiekis:
22 litrai
Efektyvumas:
70 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. rugsėjo 23 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. kovo 13 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
5.0 %
IBU:
45
EBC:
36
IBU/OG:
0.88
dominuoja apynių skonis

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pilsen salyklas 4.0 3.300
BEST Munich salyklas 15.5 1.200
BEST Caramel Munich III salyklas 165.9 0.300
BEST Kvietinis salyklas 4.8 0.300
BEST Black salyklas 1153.6 0.100
      5.200

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Magnum 13.0 30 60
Hallertauer Hersbrucker 3.5 30 10
      60  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Lallemand Danstar Köln Kölsch 24.0 75

Pastabos

Mash in 67c - 90min, mash out 76C. Fermentacija 2 savaitės 16-17C, 2 savaitės karbonizacija kambario temperatūroje, minimum 8 savaitės lageriavimas vėsiai. Prieš išpilstant po pirminės fermentacijos 2 dienos šalčio šokas 5 °C.

Nuotraukos

Prisijungę aludariai