Informacija

Kiekis:
24 litrai
Efektyvumas:
70 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. lapkričio 10 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. lapkričio 10 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.013
ABV:
5.7 %
IBU:
29
EBC:
10
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
CaraPils salyklas 4.5 1.040
Gliukozė (primingui) 0.0 0.160
BEST Rūgštinis salyklas 5.5 0.120
      6.320

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Bravo 15.5 10 60
Perle (US) 8.0 19 30
Citra 12.0 8 15
Citra 12.0 60 0
Azacca 15.0 60 0
      157  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 77

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Airiška kerpena 5.0 g Virimui 15 min.

Pastabos

Kalifornikacijos modifikacija

25 l vandens

64˚C - 60 min
78˚C – 45 min (tekinimas)
100˚C – 90 min
H1 – 60 min
H2 – 30 min
H3 ir kerpena – 15 min
4+4 l tekinimui

Fermentacija 19˚C

H4/H5 – Sausas apyniavimas (antrinė) trys dienos prieš išpilstymą
Prisijungę aludariai