Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
69 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 4 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 14 d.

Parametrai

OG:
1.062
FG:
1.005
ABV:
7.5 %
IBU:
24
EBC:
28
IBU/OG:
0.39
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pale Ale salyklas 8.5 6.800
Maltosos karamelinis 204.4 0.500
      7.300

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Willamette 4.5 40 60
Willamette 4.5 50 15
      90  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale US-05(56) 12.0 92

Pastabos

Nžn ko taip sausai suvalge...
Gal kokia laukinė mielė įsisuko.
Pagedimo nejaučiu. ( bet čia gal burna tokia)
Kolkas apyniai ima viršų ir alko jaučiasi.

Mielės buvo po vienos fermentacijos  ( stiklainyje nusede apie 250 ml ,šaldytuve 3 savaites prieš supilant į misą apie 6 h šilo kambario temperatūroje)  + puse pakelio US-05 sausų po paros neveiksnumo supyliau į fermenterį.
fermentacija buvo tolygi - be jokio super aktyvumo.

Prisijungę aludariai