Informacija

Kiekis:
26 litrai
Efektyvumas:
61 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2021 m. gruodžio 9 d.
Receptas modifikuotas:
2021 m. gruodžio 27 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.002
ABV:
6.4 %
IBU:
26
EBC:
10
IBU/OG:
0.51
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
BEST Pale Ale salyklas 6.0 5.000
CaraPils salyklas 4.5 0.430
TF Torrefied Wheat 5.2 0.400
Kvietinis salyklas (šviesus) 4.3 0.290
Gliukozė 0.0 0.250
Cukrus 0.0 0.200
      6.570

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Sybilla 7.0 24 60
Chinook 13.0 3 30
Chinook 13.0 10 20
      37  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
SafAle BE-134 14.0 97

Priedai

Pavadinimas Kiekis Paskirtis Laikas
Moliūgas 830.0 g Salinimui 60 min.
Imbieras 12.0 g Virimui 20 min.
Apelsinų žievelė (saldžioji) 10.0 g Virimui 20 min.
Gvazdikėliai 6.0 g Virimui 20 min.
Cinamonas 5.0 g Virimui 20 min.

Pastabos

Salinimas:
Vanduo - 23 l
60 C - 15 min 
67 C - 60 min
72 C - 10 min
78 C - 10 min

Virimas 60 min
17 +13 = 30 l

OG  - 1,050 - Hidrometro  
OG -  1,051 - Reflektometro 

FG- 1.02

Buteliavimas:
cukrus 6g/l
25 l / 150 g cukrus 

---
Priedai
Moliūgas supjaustytas gabaliukais ~5cm.
Kepinamas orkaitėje 180 C ~ 45min, 15 min apibarstoma cukrumi 100g ir paskrudiname
Po kepimo 1h. salinama
Prisijungę aludariai