Informacija

Kiekis:
19 litrų
Efektyvumas:
75 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. sausio 14 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. sausio 25 d.

Parametrai

OG:
1.048
FG:
1.000
ABV:
6.3 %
IBU:
28
EBC:
14
IBU/OG:
0.59
kartumas ir salyklo skonis subalansuotas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Pilsnerio salyklas 4.0 4.000
Karamelinis salyklas 262.8 0.100
      4.100

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Wolf 13.4 15 60
      15  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Fermentis Safale S-04 (šlapios, naudotos) 60.0 99

Pastabos

Salyklo malimas:
Visas salyklas sumaltas smulkiai;
Salinimas:
• pilama ~8L / 55ºC vandens;
• 5 min ~50ºC (1:2);
• pilama ~4L / 100ºC vandens;
• 240 min ~64ºC (1:3);
• tekinama ~80ºC vandeniu (+20L);

Fermentacija:
pirminė - 6 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
antrinė - 4 dienos (aplinkos temperatūra 22ºC)
Prisijungę aludariai