Informacija

Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. balandžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gegužės 13 d.

Parametrai

OG:
1.057
FG:
1.015
ABV:
5.5 %
IBU:
5
EBC:
16
IBU/OG:
0.09
kartumo nėra, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Czech Munich 10.0 8.000
      8.000

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Mandarina 7.6 100 5760
Mandarina 7.6 100 2
Hallertau Blanc 10.5 0 0
      200  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager 12.0 74

Pastabos

65 virimui, M84 IPA Mandarina


7 valandos.

Virta 2022-04-23
Pilstyta 2022-05-13

Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 66 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.

OG xxxxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.

Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG 4 BRIX
pH po virimo 5,94
pH 4,82 po fermentacijos pilstant.

Startas su 20 C iškart dedant į 12 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Sausas apyniavimas 4 d.
Pilstoma į butelius.

Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).

Mielės 3,25 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,9 E (100 g)
sausam apyniavimui 1,9 E (100 g)





Prisijungę aludariai