Receptas / M84 IPA Mandarina
Informacija
Kiekis:
30 litrų
Efektyvumas:
69 %
Stilius:
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2022 m. balandžio 23 d.
Receptas modifikuotas:
2022 m. gegužės 13 d.
Parametrai
OG:
1.057
|
|
FG:
1.015
|
|
ABV:
5.5 %
|
|
IBU:
5
|
|
EBC:
16
|
|
IBU/OG:
0.09
|
kartumo nėra, dominuoja salyklas
|
Fermentuojamos medžiagos
Pavadinimas | Spalva (EBC) | Kiekis (kg) | Kiekis (%) | |
---|---|---|---|---|
Czech Munich | 10.0 | 8.000 | 100.0 | |
8.000 |
Apyniai
Pavadinimas | AA (%) | Kiekis (g) | Laikas | |
---|---|---|---|---|
Mandarina | 7.6 | 100 | 5760 | |
Mandarina | 7.6 | 100 | 2 | |
Hallertau Blanc | 10.5 | 0 | 0 | |
200 |
Mielės
Pavadinimas | Kiekis (g) | Atenuacija (%) | |
---|---|---|---|
Mangrove Jack's M84 Bohemian Lager | 12.0 | 74 |
Pastabos
65 virimui, M84 IPA Mandarina
7 valandos.
Virta 2022-04-23
Pilstyta 2022-05-13
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 66 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.
pH po virimo 5,94
pH 4,82 po fermentacijos pilstant.
Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,25 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Virta 2022-04-23
Pilstyta 2022-05-13
Pradinis vandens kiekis 22 l
Antroko tekinimas 18 l
Salinta 66 (pilta į 73), pabaiga su xx. Iki pabaigos nešildyta. 60 min.
Filtruota lėtai.
OG xxxxx prieš virimą.
Virta 30 min. Stipriai, dangtis truputį atidengtas kai užvirė, iki to uždengtas.Pradinis OG 14 BRIX
Galutinis FG 4 BRIXpH po virimo 5,94
pH 4,82 po fermentacijos pilstant.
Startas su 20 C iškart dedant į 12 C aplinką, fermentacija 21 d. be judinimo.
Sausas apyniavimas 4 d.
Pilstoma į butelius. Pilstymas į butelius ir gazavimas nubrauktas šaukštelis cukraus (3-4 gr/l).
Mielės 3,25 E
Salyklas 6,72 E (0,84 E - 1 kg)
Apyniai 1,9 E (100 g)
sausam apyniavimui 1,9 E (100 g)