Informacija

Kiekis:
25 litrai
Efektyvumas:
65 %
Aludaris:
Receptas sukurtas:
2011 m. balandžio 2 d.
Receptas modifikuotas:
2011 m. balandžio 24 d.

Parametrai

OG:
1.050
FG:
1.013
ABV:
4.9 %
IBU:
13
EBC:
44
IBU/OG:
0.26
jaučiami apyniai, dominuoja salyklas

Fermentuojamos medžiagos

Pavadinimas Spalva (EBC) Kiekis (kg)
Kvietinis salyklas (šviesus) 3.0 3.500
Bazinis salyklas 3.0 1.000
Miežiniai dribsniai 3.0 0.800
Miuncheno salyklas 15.0 0.600
CaraPils 5.0 0.500
Special B 400.3 0.200
skrudintas namie 500.4 0.200
Skrudinti miežiai 1000.8 0.100
      6.900

Apyniai

Pavadinimas AA (%) Kiekis (g) Laikas
Hersbrucker (German) 4.0 40 40
      40  

Mielės

Pavadinimas Kiekis (g) Atenuacija (%)
wyeast 3068 12.0 75

Pastabos

salinti 68C. airiškos kerpenos 2g 60min

tik nenaudokit minkšto vandens.. alus gavosi rūgštokas
Prisijungę aludariai